jueves, 24 de noviembre de 2016

VAM ANAR A CAN PI DE LA SERRA!

Vam anar el dia 9 de novembre al torrent de Can Pi de la Serra tot el dia. Aquest torrent està darrera de l'escola. Vam anar caminant tots junts els nens i nenes de 2nA amb la Patri, la Laia i també en Falet (monitor de l'Ajuntament). 
Vam portar un kit d'explorador per a cada grup amb llibreta d'apunts, llapis, lupes, càmeres i butxaca per a mostres.

Quan vam arribar al bosc vam esmorzar i vam fer el taller d'ocells de Rubí. Vam escoltar el cant del pigot, el pardal, la garsa, la cotorra, la merla, el pit-roig i la tòrtura.
Després vam treure les lupes i en Falet ens va ensenyar com es posaven les lupes per observar els elements minerals, vegetals i animals que anàvem buscant. Vam veure bolets i ens va explicar curiositats, com per exemple la de l'escarabat rinoceront que tenim a la classe.

També vam fer un taller de fulles dels arbres de Rubí. El Falet ens ensenyava una fulla i l'havíem de trobar i enganxar al full de l'herbolari. 
A més ens va explicar quins eren els porcs senglars que ens podíem trobar: el poruc, l'exigent i sobretot l'oportunista.

Per últim, vam treure les càmeres i cada grup feia fotos de coses interessants i també vídeos.

Vam poder dinar tranquil·lament i després jugar lliurement molta estona. Ens ho vam passar genial i vam aprendre moltes coses!3 comentarios:

  1. hola soy la lucia garcia y estoy con mi mami viendo las fotos.
    muy chulas.....

    ResponderEliminar
  2. hola soy la lucia garcia y estoy con mi mami viendo las fotos.
    muy chulas.....

    ResponderEliminar